Welkom op de website van KSA Vichte meisjes!

Neonnacht 2020

Op 14 maart is het weer DE fuif voor al onze oudere leden. We organiseren dit jaar voor de 5de keer Neonnacht. Jullie leidsters zitten hier al enkele maanden aan voor te bereiden om er voor iedereen een onvergetelijke avond van te maken. Kom dus zeker af om jullie leidsters aan het werk te zien.

Toegevoegd op:

Startdag 2019

De start van het werkjaar beginnen we met onze Startdag. Deze gaat door op 28 september van 14u tot 17u aan ons lokaal in het Beukenhof te Vichte. We spelen allemaal leuke spelletjes om je groep en je leiding een beetje te leren kennen. Zo geven we een mooi startschot voor het nieuwe KSA-jaar. Op het einde is er de mogelijkheid om je nog in te schrijven of een sjaaltje/ T-shirt of hemd te kopen.

Toegevoegd op:

KSA Nationaal

Neem zeker ook eens een kijkje op de site van 'het gewest'
U kan hier allerlei dingen bestellen waarvan u nooit had durven dromen!

'KSA Nationaal' is onze overkoepelende organisatie en zij organiseren voor de leden en de leiding heel wat toffe dingen zoals oa 'JIMweekend', 'Joepie', enz.